طرز تهیه آبگوشت مجلسی خوشمزه

زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه

طرز تهیه آبگوشت مجلسی خوشمزه

آبگوشت یکی از غذاهای اصیل و سنتی ایرانی است که طرفداران زیادی دارد. برای تهیه آبگوشت مجلسی برای ۴ نفر، می‌توانید از ترکیباتی مانند گوشت گوسفندی با استخوان، نخود، لوبیا سفید، سیب‌زمینی، گوجه‌فرنگی و ادویه‌های معطر استفاده کنید. گوشت را با نخود و لوبیا که از قبل خیس خورده‌اند بپزید تا به خوبی نرم شوند. سپس گوجه‌فرنگی خردشده و ادویه‌هایی مانند زردچوبه، فلفل و دارچین را اضافه کنید. در نهایت، سیب‌زمینی‌ها را در مراحل پایانی به آبگوشت اضافه کنید تا همه مواد به‌خوبی پخته شوند. پس از آماده شدن، می‌توانید این غذای سنتی را در کنار نان تازه و سبزی خوردن سرو کنید. اگر به دنبال تجربه طعمی متفاوت هستید، رستوران در انزلی نیز می‌تواند این غذا را با کیفیتی عالی ارائه دهد.


این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

این مطالب را از دست ندهید

مطلب نمونه شماره1
تجربه طعم اصیل آبگوشت
آبگوشت مجلسی با ادویه‌های معطر
مطلب نمونه شماره2

دیدگاهتان را بنویسید