آبگوشت مجلسی با ادویههای معطر
زمان تقریبی مطالعه: 0 دقیقه
فهرست مطالب …
آبگوشت مجلسی با ادویههای معطر
یکی از نکات کلیدی در تهیه آبگوشت مجلسی، استفاده از ادویههای معطر و مرغوب است. این ادویهها شامل زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین و کمی زعفران هستند که عطر و طعمی خاص به آبگوشت میبخشند. همچنین، افزودن گوجهفرنگی تازه یا رب گوجهفرنگی باعث میشود طعم غذا متعادلتر شود. برای سرو این غذا، گوشت و سیبزمینیها را جدا کرده و به صورت پوره با نان تازه میل کنید. آب گوشت نیز به عنوان یک سوپ گرم بسیار دلپذیر است. اگر علاقهمند به امتحان این غذای سنتی در محیطی خاص هستید، پیشنهاد میکنیم سری به رستوران در انزلی بزنید.
این مطالب را از دست ندهید